Om oss


S82 bedriver byggnadsverksamhet inom ställningsmontage, väderskydd och bygghissar, uthyrning av byggstaket, rullställningar och ställningsmaterial.Grundaren till företaget S82 ställningar och väderskydd AB är Sammy Al Salem som har 15 års kunskap och erfarenhet inom branschen. Sammy startade sin karriär inom ställningsmontage på ABC ställningar AB 2007-2016. Han började som ställningsmontör och har genom åren arbetat sig upp till arbetsledare/projektledare. Han har under åren tagit på sig ett stort ansvar och ständigt utvecklats i sin roll. Därav besitter han en bred kunskap med många utbildningar, STIBs kompetensbevis samt yrkesbevis. Och BAS U / P .


Våren 2017 fick Sammy en tjänst som projektledare/personalansvarig på Sjöbergs ställningar AB. Han fick chansen att bli depåansvarig för en enhet men valde istället en annan väg.


I Maj 2017 beslutade sig Sammy för att förverkliga sin dröm om att starta ett eget företag inom byggnadsställningar.


Vår affärsidé är att alltid leverera det kunden behöver av oss i rätt tid med fokus på högkvalitet, flexibilitet och samarbetsvilja. Vi åtar oss stora som små uppdrag alltifrån företag till privatpersoner. Våran målsättning är att ha nöjda kunder och vi finns med kunden hela vägen.


Vi på S82 ser fram emot att få utvecklas med er.

              Varför kunder väljer S82?


      Kunskap             Kvalité           Support


S82 Ställningar och Väderskydd AB

 

Orgnr 559112-6486

(08) 82 62 82